Vragen? Bel ons 088 765 1740 | info@vandenhamijzerhandel.nl
Laden
Product(en) toevoegen...Ervaar het gemak

Gereedschap en Ijzerwaren

Gereedschap en IJzerwaren

Hét adres voor de hoogste kwaliteit ijzerwaren, PBM, gereedschappen en hang- en sluitwerk.

Kleding management systeem

Kledingmanagementsysteem

Het perfecte systeem om u te ontzorgen bij het bestellen van werkkleding

Polvo app

Polvo app

Eenvoudig, snel en overal bestellen met de nieuwe Polvo bouw app.


Profiteer van onze aanbiedingen

Bekijk alle aanbiedingen


GROOTHANDEL VOOR BOUW & INDUSTRIE

Bent u nog geen klant?

Wij zijn dé specialist als u het heeft over gereedschappen, hang- en sluitwerk, PBM en ijzerwaren. Alles om u als klant zo goed mogelijk te ondersteunen in uw project en daarbij het grootste assortiment te bieden.

Nieuwsgierig?

U kunt zich inschrijven via dit formulier. Houd uw KVK nummer bij de hand voor een sneller proces! Een vertegenwoordiger zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om alle condities te bespreken.

Bent u al klant?

Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om uw bestellingen te plaatsen via onze online webshop met dezelfde service die u van ons gewend bent. Ga direct naar onze inlogpagina en ervaar het zelf!

Heeft u nog geen account?

Klik hier om een account aan te maken en vul uw klantnummer in. 


Nieuws

Bekijk het overzicht om te zien wanneer u bij welke vestiging terecht kunt!

Kunststof dorpels zijn tegenwoordig erg populair, maar ook kunststof dorpels kunnen beschadigen. Voor de kwaliteit maakt dit niets uit, maar het is mooier om ze te repareren. Dat kan met de Super-FIX 2K PU Speed! Deze speciale lijm is al na 10-30 minuten bewerkbaar!
Deze uitzonderlijke wandbeugel is ontworpen met unieke kenmerken die tegemoetkomen aan een breed scala aan behoeften en voorkeuren. Dit veelzijdige ondersteuningssysteem biedt ongeëvenaarde stabiliteit en grip, waardoor het ideaal is voor natte ruimtes zoals douches, baden en toiletten. De veelzijdigheid ervan reikt echter verder dan deze ruimtes, waardoor hij ook perfect is voor gangen en bij de voordeur.
Laden
Laden